ZAVŘÍT MENU
Kvalitu si hlídáme
od první vteřiny

Každé ráno řezník přebírá dodávku čerstvého masa. Máme vlastní chovy prasat, které si sami porážíme a tím si kvalitu dokážeme pohlídat. Co si sami “nevyrábíme”, bereme od prověřených dodavatelů, které dobře známe.

VÍC O NAŠEM MASE
Řemeslo máme v malíku

Řezník maso sám vybourá, vykostí a následně ho upraví na přání podle objednávky. Tahle pečlivá práce vám ušetří kila času v kuchyni. Maso od nás proto může hned na pánev, víc péče nepotřebuje.

VÍC O NAŠEM MASE
Co můžeme si vyrábíme sami

Přímo z našeho masa řezník mele, roluje, plátkuje, marinuje, zkrátka vyrábí polotovary dle firemních receptur, jako jsou výborná teplá sekaná, karbanátky a spoustu dalších specialit.

VÍC O NAŠEM MASE
AKČNÍ NABÍDKA

Přemýšlíte, co dobrého uvařit a hledáte inspiraci?
Vyberte si z naší akční nabídky.

PROHLÉDNOUT NABÍDKU
ROZPALTE GRIL!

Naši řezníci pro vás připravili širokou
nabídku mas, včetně marinovaných.

CHCI GRILOVAT
Pro čerstvé maso si skočte k nám
Maso z českých chovů

Maso jen z prověřených českých chovů s detailním značením původu

Kvalita prověřená řezníky

Za kvalitu masa z rukou našich řezníků se zaručujeme. Jinak vracíme peníze.

Jiný kraj, jiné chutě

Výběr od těch nejlepších místních výrobců na jednom místě.

Vlastní výroba

Sekaná, karbanátky, plněné papriky a další čerstvá vlastnoruční výroba

Řízli jsme do cen
Vlastní výroba
Akce
Marinované kuřecí čtvrtky
Vlastní výroba
Akce
Novákovo žebírko s kostí marinované
Vlastní výroba
Akce
Novákova krkovička s kostí marinovaná
Akce
Vepřové přední koleno
Objevte místní chutě

Pravidelně pro vás vybíráme to nejlepší z vašeho kraje. Seznamte se s místními řezníky, uzenáři, pekaři a mlékaři a zamilujte si jejich výrobky.

Daniel Müller
TRŽAN lahůdky s.r.o., majitel, jednatel
Zákazníci milují naše maso

Co o nás říkají ti nejpovolanější? Zamilujte se stejně jako stovky dalších spokojených zákazníků do našeho masa, poctivých uzenin a lahůdek.

"Děkuji za kvalitní výrobky i dovoz, bohužel, nevím, která je to přesně prodejna v Praze, takže pochválím všechny :-)"

Irena Šimková

"Druhý nákup a opět maximální spokojenost. A ta paní , co maso vozí, je boží :)"

Zdenka Slámová
ŘEZNICKÉ RADY
Maso z ledničky nechte před úpravou odpočinout

Nezáleží na tom, zda se chystáte upravovat hovězí, vepřové, kuřecí, nebo ryby. Maso byste nikdy neměli tepelně upravovat hned po vyndání z ledničky.
Číst více

Jiří Dík
řezník na prodejně Zahradní Město - Žirovnická 316/8
DALŠÍ ŘEZNICKÉ RADY